20 december 2014: gast-torengids Hugo Ouwerkerk

Zo zie je maar weer! Gisteren werd onze gidsengroep geteisterd door griep, verhindering en verdrietige familieomstandigheden. We zijn met vijf Torengidsen, maar iedereen was plotseling verhinderd. Dat komt bijna nooit voor. Maar vandaag dus wel!

Gelukkig kon ik Hugo Ouwerkerk bereid vinden om voor ons de honneurs waar te nemen, zodat we onze klimgasten niet hoefden teleur te stellen. Hugo is stadsgids voor de werkgroep Vesting Gorinchem, en heeft vele rondleidingen achter de kiezen. Daarnaast heeft hij vele, vele jaren ervaring als leider bij Scouting, dus een groep jeugd komt al helemaal goed.

Hugo rondleiding vestingHugo tijdens een rondwandeling Werkgroep Vesting Gorinchem

Maar hoe vreemd kan het lopen? We hadden gerekend op een groep kinderen, die zouden inschrijven voor de Lampionnenklim. Net zoals de eerste twee voorgaande edities. Echter, het bleek om een groep volwassenen te gaan, waarvan een aantal nog Engelstalig ook! Dus onbedoeld kreeg onze gastgids het gelijk voor de kiezen. Het is een geweldige klim geworden, maar totaal anders dan vorige jaren. Het weer was niet al te slecht, zodat de klimmers nog uitgebreid van het uitzicht hebben kunnen genieten.

Torenklimmers 20 dec 2014 foto 1

 

Torenklimmen 20 dec 2014 2 Hugo

Hugo, dank voor je spontane inzet, collega gids Jan: we zijn in gedachten bij je.

Bas, namens team en VVV Gorinchem

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .