1 augustus 2016: avondklim met Andi, Patrick en Carole

Een prachtige avondklim op maandagavond. Naderend slecht weer, maar met uitstekend horizontaal zicht. Een ad hoc georganiseerde klim voor twee studenten, couchsurfers, op initiatief van Carole.

Wat een vlotte klim had moeten worden voor het uitzicht, werd toch een uitgebreide excursie met een buitengewoon sympathieke kennismaking. Patrick is student fotografie, en dat schept direct een band. De beide heren verbleven twee weken in onze stad voor een gezamenlijke afstudeeropdracht. Aanvankelijk had ik begrepen dat beiden een Italiaanse achtergrond hadden, maar ze spraken zo nu en dan uitstekend Duits, wat tijdens me de afdaling nogal verbaasde. 🙂 Dat leidde tot wat hilarische situaties toen ze gewoon Duits bleken te zijn, maar er vooral behoorlijk Duits uitzagen. Maar goed, met Carole (polyglot) als organisator kun je alles verwachten op taalkundig gebied. Could have fooled me! 🙂

Schitterend zicht, met moeiteloos zicht op Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Den Bosch. Maar ook de bouwkundige en sociale aspecten van het gebouw kwamen ruim aan de orde.
De avond werd afgesloten met een heerlijke Zuid Amerikaanse maaltijd bij Carole.

Torenklim 1 aug 2016 1 IMG_6388

Vielen Dank fĂĽr Ihren besuch Andi und Patrick! Auf Wiedersehen!

Dank aan VVV Gorinchem en Carole Westerkamp!

Namens de Torengidsen, Bas

Meer info:

https://www.couchsurfing.com

 

 

Grote Toren en Woonkerk IMG_9486

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gorinchem, recreatie, toerisme, torenklimmen, Uitzicht, VVV Gorinchem. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s